Derome är ett familjeföretag som utvecklas tillsammans med kunder och medarbetare. Våra kärnvärden långsiktighet, enkelhet, drivkraft och ansvarstagande genomsyrar vår verksamhet. Idag är vi cirka 2 500 medarbetare och beräknar omsätta runt 10 miljarder kronor.

Inom Derome jobbar vi för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge. Vi gör det genom att värdesätta ett hälsosamt arbetsliv med ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat. Men också genom kompetensutveckling och ett nära, engagerande ledarskap. Vi vill helt enkelt att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av företaget.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu truckförare till vårt sågverk i Kinnared!

Som truckförare i Kinnared kommer du inte bara att köra truck (12-ton) utan även arbeta inne på anläggningen vid behov. Du kommer ha ett mycket självständigt och omväxlande arbete. Det är därför bra om du trivs i en ansvarstagande roll. Här kommer du att arbeta med att förse respektive avdelning med det virke som behövs. Du arbetar för att hela tiden ligga steget före och jobbar med ständiga förbättringar för att bidra till en bättre arbetsmiljö både för dig själv och dina kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är effektiv, initiativtagande och målmedveten. Du har mycket energi och trivs bäst när det är högt tempo. Du tar ansvar för att lära dig nya saker och blir snabbt självgående. Vi tror att du som person är positiv och har lätt för att samarbeta, samtidigt som du kan arbeta självständigt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100
Ort Kinnared
Län Hallands län
Land Sverige
Kontakt
  • Magnus Johansson, 0345-585858
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb