Derome är ett familjeföretag som utvecklas tillsammans med kunder och medarbetare. Våra kärnvärden långsiktighet, enkelhet, drivkraft och ansvarstagande genomsyrar vår verksamhet. Idag är vi cirka 2 500 medarbetare och beräknar omsätta runt 10 miljarder kronor.

Inom Derome jobbar vi för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge. Vi gör det genom att värdesätta ett hälsosamt arbetsliv med ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat. Men också genom kompetensutveckling och ett nära, engagerande ledarskap. Vi vill helt enkelt att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av företaget.

Arbetsuppgifter

Känner du igen dig i att vara en serviceintresserad person som skulle trivas i ett bolag med driftiga kollegor och ett högt värderat målfokus? Gillar du dessutom när det rör på sig? Bokstavligt talat!? Vi söker just nu en lagermedarbetare med inriktning som rangerare som trivs bakom ratten både i lastbil och i truck, tycker om att ha varierande uppgifter på lager samtidigt kundkontakt samt drivs av att leverera kundernas beställda byggmaterial och hus på utlovad tid.

Du ingår i ett team om cirka 100 medarbetare. Arbetet innebär rangering (lastsäkring av material) och flytt av lastbilar, körning av kranbil och plock på lagret, och du kommer vara aktiv i ditt arbete även utanför fordonet då du ibland lossar med egen kran. Tjänstens arbetstider är förlagda på 3-skift.

Låter detta intressant? Då kan detta vara ett jobb för dig!

Kvalifikationer

Vi söker dig med stor serviceanda som är tillmötesgående och flexibel i ditt arbetssätt. Det är av stor vikt för oss som bolag att du har ett stort säkerhetstänk och jobbar ständigt för att minimera risker för din och andras gemensamma säkerhet. Vi ser även att du är en lagspelare som trivs med att arbeta tillsammans med dina kollegor och du finner det viktigt att ha en god samverkan med transportledningen.

Formella krav:

  • C-kort med YKB-behörighet är ett krav. CE-kort, truckkort, kranvana, ADR samt kännedom om byggmaterial ser vi som meriterande.
  • Du är van vid godshantering samt är noggrann och tar väl hand om såväl fordon samt material
  • Svenskkunskaper i tal och skrift

Övrig information

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! 

Tillträde Omgående
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Ort Derome
Län Hallands län
Land Sverige
Kontakt
  • Noor Aldoory, 0340-664679
Publicerat 2024-05-24
Sista ansökningsdag 2024-06-23

Tillbaka till lediga jobb