Derome Husproduktion AB

Derome är ett familjeföretag som utvecklas tillsammans med kunder och medarbetare. Våra kärnvärden långsiktighet, enkelhet, drivkraft och ansvarstagande genomsyrar vår verksamhet. Idag är vi cirka 2 500 medarbetare och beräknar omsätta runt 10 miljarder kronor.

Inom Derome jobbar vi för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge. Vi gör det genom att värdesätta ett hälsosamt arbetsliv med ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat. Men också genom kompetensutveckling och ett nära, engagerande ledarskap. Vi vill helt enkelt att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av företaget.

Vi söker en engagerad och skicklig projektledare som vill vara en del av ett företag i ständig framkant när det gäller utveckling och med stort fokus på hållbarhet. I rollen som projektledare kommer du att arbeta med att affärsmässigt driva projekt, med ansvar för projektering, administration, styrning och ledning av byggprocessen.

Arbetsuppgifter

Som Projektledare på Derome Husproduktion kommer du att arbeta med bostadsprojekt uppförda med våra volymhusmoduler som produceras i vår fabrik i Värö. Du ansvarar för projektering, administration, styrning och ledning av processen från bygglov till överlämning av färdigställt projekt till beställaren. Du får en mycket viktig roll när det gäller att driva processen framåt på ett strukturerat och effektivt sätt i ett nära samarbete med projektörer, vår produktion, byggplatspersonal, underentreprenörer och beställare.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen tror vi att du har en eftergymnasial utbildning inom bygg samt minst tre års arbetslivserfarenhet inom området. Du känner dig hemma i och har en god erfarenhet av byggprocessen och att affärsmässigt driva projekt. Vi ser det som högst meriterande om du har erfarenhet från projektering, byggledning samt upphandling.

I rollen som projektledare kommer du att hantera flera uppgifter samtidigt i projektens olika faser, vi ser därför att du är självgående och duktig på att prioritera i din vardag. Rollen kräver en god samarbetsförmåga och innefattar att vara sammankallande till möten, att löpande ansvara för kommunikation med samtliga involverade samarbetsparter samt lösa situationer som uppstår under projektets gång.  För att lyckas i rollen har du god förståelse för affärsaspekterna av projektet, inklusive budgetering, kostnadskontroll och lönsamhet.

Du trivs i en utåtriktad position där samarbete, initiativtagande, kvalitetsmedvetenhet och ansvar är nyckelord. Att du är målmedveten och energisk tar vi för givet. Du har ett ekonomiskt sinnelag och goda kunskaper i MS Office.

Rollen är placerad i Värö, strax norr om Varberg, och i tjänsten förekommer resor till de olika uppdragen. Frekvensen på resorna kan variera utefter projekt, men i genomsnitt ser vi att det kommer vara en resdag per månad. 

Vill du arbeta i ett expansivt företag med ambitiösa tillväxtplaner, korta beslutsvägar och en jordnära kultur? Då kan detta vara rätt för dig! Vi ser framemot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Kontakt
  • Andreas Ölmeby, 0340-666523
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-08-04
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb