Derome är ett familjeföretag som utvecklas tillsammans med kunder och medarbetare. Våra kärnvärden långsiktighet, enkelhet, drivkraft och ansvarstagande genomsyrar vår verksamhet. Idag är vi cirka 2 500 medarbetare och beräknar omsätta runt 10 miljarder kronor.

Inom Derome jobbar vi för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge. Vi gör det genom att värdesätta ett hälsosamt arbetsliv med ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat. Men också genom kompetensutveckling och ett nära, engagerande ledarskap. Vi vill helt enkelt att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av företaget.

Vi söker en Exportsäljare för trävaror!

Brinner du för trä, att möta människor och göra affärer? Då är det här jobbet för dig!  

Vi tror på trä som det förnybara byggmaterialet och inom Derome jobbar vi med allt från skog till färdigt hus där varje medarbetare är en viktig länk i den kedjan.

Nu söker vi en Exportsäljare som vill vara med oss och driva Derome Timber framåt! 

Våra fyra sågverk producerar ett brett utbud av träprodukter till våra kunder som finns över hela världen. I rollen som exportsäljare kommer du att jobba mot såväl Europa som Asien och USA. Att jobba som säljare innebär såväl nykundsbearbetning som att utveckla befintliga kundrelationer och kundavtal, lämna och följa upp offerter, ta fram sälj- och budgetprognoser samt ansvara för att optimera affärer för ökad lönsamhet.

Rollen innebär också ett ansvar för att kontinuerligt göra marknads- samt konkurrentanalyser för att driva våra affärer framåt samt delta i vårt utvecklings- och förebyggande arbete. Resor är en naturlig del i tjänsten och likaså att representera Derome vid mässor och event. Du kommer vara placerad på vår Deromeanläggning, vilket också medför ett nära samarbete mellan försäljning och produktion. Som exportsäljare rapporterar du till försäljningschefen.

Vi är ett gott gäng och hos oss säljer du något som verkligen gör skillnad och som bidrar till ett hållbart samhälle och bättre klimat. Du arbetar i ett företag där spännande och utvecklande arbete väntar dig. Engagerade ledare och goda utvecklingsmöjligheter bidrar till att vi har nöjda och stolta medarbetare.

Formella krav:

  • B-körkort. Resor förekommer i tjänsten.
  • Erfarenhet av uppsökande försäljning.
  • Meriterande om du har erfarenhet av branschens produkter.
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Derome
Län Hallands län
Land Sverige
Kontakt
  • Linda Bengtsson, 0340-504426
Publicerat 2024-05-28
Sista ansökningsdag 2024-06-17

Tillbaka till lediga jobb