Derome är ett familjeföretag som utvecklas tillsammans med kunder och medarbetare. Våra kärnvärden långsiktighet, enkelhet, drivkraft och ansvarstagande genomsyrar vår verksamhet. Idag är vi cirka 2 500 medarbetare och beräknar omsätta runt 10 miljarder kronor.

Inom Derome jobbar vi för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge. Vi gör det genom att värdesätta ett hälsosamt arbetsliv med ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat. Men också genom kompetensutveckling och ett nära, engagerande ledarskap. Vi vill helt enkelt att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av företaget.

Vill du vara med i vårt team som servar våra kunder i Kungsbacka under hela retur och mottagningsprocessen? 

Derome Maskinuthyrning söker nu en Returmottagare till vår nya anläggning som vi öppnar i Kungsbacka hösten 2024.

Arbetsuppgifter

Som returmottagare är dina främsta arbetsuppgifter att ta emot, rengöra, serva och utföra enklare reparationer av maskiner. Du är ansvarig att säkerställa att maskinerna håller den kvalité som utlovas såväl när det hyrs ut som när de lämnas tillbaka av kund. Du förväntas kunna leverera och hämta de maskiner som hyrs ut till arbetsplatsen i den mån kunden önskar, samt administrera hyror i vårt system.

Du kommer ha mycket kundkontakt genom att serva våra kunder i telefon och på plats på depån. Intresse för problemlösning och en förmåga att hålla många bollar i luften är viktigt. Övriga arbetsuppgifter så som ordning och reda på lagret, lasta och lossa ankommande och utgående gods samt delta aktivt i förbättringsarbetet ser vi som en naturlig del av ditt arbete.

Kvalifikationer

Vi tror du har tagit gymnasieexamen, gärna från ett praktiskt program så som industri- eller fordonsprogrammet och du känner igen dig i att vara en van problemlösare med ett stort intresse för maskiner. Då arbetet innefattar kundkontakt behöver du trivas att jobba med människor och du tycker om att vara social, kommunikativ och ge service. Du har en positiv inställning till problem och motiveras av att hitta en lösning på diverse problem och klurigheter. Du tar mycket eget ansvar och har en känsla för kvalité. Då vi arbetar i en datoriserad miljö så skall du även ha en god datavana.

Krav för tjänsten är B-körkort och meriterande är om du sedan tidigare har truckkort A1-4 samt B1-4.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! 

Tillträde 2024-09-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Kontakt
  • Alexander Bredöl, 031-3510009
Publicerat 2024-06-03
Sista ansökningsdag 2024-07-01

Tillbaka till lediga jobb