Derome Timber AB, Fagered

Derome är ett familjeföretag som utvecklas tillsammans med kunder och medarbetare. Våra kärnvärden långsiktighet, enkelhet, drivkraft och ansvarstagande genomsyrar vår verksamhet. Idag är vi cirka 2 600 medarbetare och beräknar omsätta runt 11 miljarder kronor.

Inom Derome jobbar vi för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge. Vi gör det genom att värdesätta ett hälsosamt arbetsliv med ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat. Men också genom kompetensutveckling och ett nära, engagerande ledarskap. Vi vill helt enkelt att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av företaget.

Arbetsuppgifter

Är du en noggrann lagspelare som alltid sätter säkerheten först? Då kan tjänsten som sågverksoperatör vara något för dig!

På sågverket arbetar du bl.a. med att övervaka och åtgärda störningar i virkesflödet samt kontrollera produkterna både visuellt och genom mätning. Arbetet innebär också rapportering av underhållsbehov, utföra maskininställningar vid ändring av dimensioner samt utföra enklare reparationer och felsökningar. Vi värdesätter utveckling och mångsidighet, så för att bredda din kompetens kommer du även att få hoppa in och arbeta inom våra andra avdelningar.

Vi söker därför dig som är redo att använda din kompetens inom sågverk till fullo.

Kvalifikationer

Om du är vetgirig och har viljan att lära dig så behövs inga förkunskaper - Vi utbildar dig på plats! Är du tekniskt intresserad och gillar automatiska produktionslinjer så kan denna tjänsten passa dig. Är du som person positiv och trivs med att samarbeta? Då kommer vi som team att göra ett bra resultat varje dag. Du trivs med att jobba med olika typer av maskiner, har även datorvana och goda kunskaper i svenska.

För oss är personligheten viktig och vi tror att du är praktiskt lagd, social och trevlig som person samt tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Övrig information

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! 

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Fagered
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/122
Kontakt
  • Natalie Sipilä, 0346-454809
Publicerat 2023-09-19
Sista ansökningsdag 2023-10-20

Tillbaka till lediga jobb